Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


     Üdv mindenkinek!

 

    Nos, ez nem egy blog, de ha valakit érdekel, hogy mivel is foglalkozom, hát álljon itt néhány sor erről is.

    Alapvetően (és leginkább) zenészként tengetem az életemet, ez az egyik, amit a hivatásomnak érzek. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy tájékoztassak mindenkit arról, hogy idén is készülünk rengeteg gyerekműsorral, úgyhogy szívesen elugrom egy farsangra, gyereknapra, szülinapi buliba, óvodai, iskolai rendezvényre, vagy bárhová, ahol a gyermekek szeretnének egy kicsit énekelni, tapsolni, meg közösen játszani. Mivel a felnőtteket sem hagyjuk ki, továbbra is állunk mindenki rendelkezésére bármilyen típusú rendezvénnyel a zenekaraimmal. A mulatóstól a blueson, jazzen át, a tánczenén, operetten, nosztalgiazenén keresztül a hardrockig minden belefér, ha buli kell, mindenki tudja, hol talál. Jelenleg jó pár   formációban dolgozom, melyek közül a szívemhez legközelebb a saját zenekarom áll, a forteam (ejtsd: FORTÍM). Mivel  a dalok 99%-át én írom, eléggé sajátomnak érzem a dolgot. Ennek a zenekarnak persze még idő kell, és kicsit hiányos is a felállás, de dolgozunk a lemezen, előbb - utóbb csak lesz belőle valami. A másik projekt Radics Márk lemeze, őt az első lemezbemutató koncertjén kísértük zenész barátaimmal, illetve segédkeztünk az egyik klipben is.   http://videa.hu/videok/zene/mark-neha-kell-dob-enek-magyar-s7HctP0cIoZf8GA3    A  Márkkal indult zenélgetés a klip után abbamaradt, remélem, lesz még folytatás!  A gyerekműsorokat egy két fős felállás kelti életre, jómagam énekkel, játékkal, egy billentyűs kollégám pedig zenei kísérettel. Részletek ezen az oldalon:  www.gyermekcentrum.uw.hu  .  Ezen kívül dobosként közreműködöm több zenekarban is, megfordulok néha felkérésre operettműsorban, alkalmakkor még az operetthajón is, valamint kísértem már nótaműsort, és a hazai zenei élet egy-két sztárját is.  Doboltam  2010-ben még a Védett Férfiak nevű zenekarban is, amely egy négytagú banda, velük alkalmanként léptünk fel, hacsak tehettük. Készült egy album is a bandával, ezen főleg dobolok, de két dalban vokálozok   is.:  www.vedettferfiak.hu   www.myspace.com/vedettferfiak2010

Része vagyok már régen a Zádor Blues Band életének is, dobbal és néha vokállal működöm közre, a zenekar sokáig pihent, de most újra dübörög..Így jelenleg több formációban dolgozom. Az egyik a már említett gyermekműsoros, ami Vándorok néven fut, a többi pedig a QuadRock, a Zádor Blues Band, valamint a Kósza Band, amelyekben dobolok. 

A fentieken kívül egyelőre otthon és egy iskolában foglalkozom gyermekek képzésével, ahol dobot, gitárt, zongorát, éneket és alapfokon zeneelméletet tanítok, valamint zeneterápiát folytatok és koordinációs képességeket javítok olyan gyermekeknél, akik a kelleténél összehangolatlanabbak. A program neve KEZEK, ami a Különleges Eleven Zenészek Előadói Közösségének a rövidítése. Természetesen ehhez az igen komoly megmozduláshoz támogatókra is szükség van, aki tud valami okosat, jelentkezzen nálam! (Értem itt azt, hogy aki szervezésben, videózásban, hangszerekkel, erősítéssel, szállítással, vagy bármivel tud segíteni a gyermekek haladásában, az szóljon nekem!) 

  Szabadidőmben csinálok még olyan dolgokat, amelyek nem igazán kötődnek a zenéléshez, de azért elmegy velük az idő.  Ha tehetem sofőrködök felkérésre, weboldalakat szerkesztek, ezen kívül imádok repülni (főleg kisgépekkel).  Ha lehet, akkor kirándulok, tavasztól késő őszig kerékpárral megyek szinte mindenhová,  gyermekkorom óta amatőrfilmes vagyok, így videózok, promóciós  filmeket készítek, szeretek fotózni, és bármit csinálni, ami kreatív.  Ha marad még időm (vagy a többi tevékenység közben), akkor nevelem az utamba kerülő gyermekeket, úgyhogy mindenki reszkessen!  (na, itt kéne írnom, hogy XD , de sajna én már öreg vagyok ehhez...)

  Nos, a fentiek tükrében kiszámolható, hogy a fennmaradó egy órában szoktam aludni, így arra sincs időm, hogy észre vegyem magamat. Ennél fogva, ha valaki látná, hogy fordítva vettem fel a kabátomat, vagy már ideje lenne elmennem fodrászhoz, az szóljon már rám, legyen szíves!

    Zéé, mint Zoli

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.